Vinde si tu Online

Incepe sa vinzi online sau sa-ti deschizi un magazin propriu pe nisporeni.info pentru ca este rapid, usor si foarte sigur!

Nu conteaza daca ai de vanzare doar un produs, cateva zeci sau sute, tot ce conteaza este sa-ti doresti sa fii alaturi de noi sau sa vinzi pe platforma noastra. Daca doresti un magazin online sau sa-ti extinzi afacerea, noi te putem ajuta. In mai putin de 2 minute produsul tau poate fi la vanzare pe site, iar daca nu vrei sa vinzi pe pltaforma noastra atunci iti putem crea un site de vanzari pe un domeniu dorit de tine: www.numeletau.md.

Alaturi de noi aveti diverse oportunitati, platiti cel mai mic comision doar atunci cand va vindeti produsele iar banii ii puteti primi direct in contul dvs. de paypal, webmoney sau direct pe cardul dvs.

Pune produse in vanzare si ai diverse avantaje importante, noi ne ocupam de promovarea produselor, iti oferim tot ce ai nevoie pentru a vinde produsele pe care le creezi sau le comercializezi, astfel poti incheia tranzactii oricand si economisesti timpul.

Poti adauga pe site pana la 200 de produse pe un singur cont iar daca ai mai mult de 200 de produse ne poti contacta pentru a discuta anumite detalii.

Avem mii de produse din toate categoriile la cele mai mici preturi ce asteapta sa fie livrate spre cei mai frumosi si fericiti cumparatori.

X
- Enter Your Location -
- or -
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0