Editor choice

Inna Concert in Nisporeni Republica Moldova

Salut dragi Nisporeneni, cum vi sa parut Inna in concertul de la Nisporeni? Va asteptam cu comentarii pe aceasta pagina si sa ne trimiteti pozele care le-ati facut Duminica seara la concert, atat cu Inna cat si cu formatia Zdob si Zdub dar si cu interpretul italian Pupo.

Pozele le puteti trimite pe aceasta adresa de email: [email protected], WhatsApp si Viber: +393342173924.

Pentru cei care nu stiu o mica informatie: In acest weekend a fost sărbătoare de zile mari în oraşul Nisporeni. Cu prilejul împlinirii a 400 de ani de la fondarea localităţii, primăria cu ajutorul partidului condus de Vlad Plahotniuc a organizat o serie de manifestări şi concerte cu artişti de renume atât din ţară, cât şi din străinătate.

Multi nu s-au gandit vreodata ca artişti ca acestia vor veni in Nisporeni, dar sa fim seriosi, cine nu vinde daca i se plateste cat se cuvine, nu? 🙂 Inna si ceilalti au facut un mega show aici în centrul oraşului Nisporeni. Primarul or. a avut oaspeti din toate colturile Moldovei la acest eveniment. “Vă aştept cu drag pe toţi, din toate colţurile ţării noastre”, a menţionat primarul oraşului Nisporeni, Grigore Robu in mesajul sau.

În cadrul evenimentului a mai avut loc un biker show, un concert de muzică de fanfară, dar şi multe surprize pentru copii.

Iar cu o seara inainte adica Sambata pasionaţii de fotbal au avut ocazia sa vizioneze finala Ligii Campionilor Real Madrid – Liverpool, pe un ecran uriaş, instalat în centrul oraşului Nisporeni.

Multi microbisti spera si viseaza sa poata urmari si finala campionatului mondial din acest an pe un astfel de ecran.

Ca sa nu uit, incheierea acestui concert a fost facuta de un spectol superb cu focuri de artificii ce a durat aproximativ 10 minute.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

X
- Enter Your Location -
- or -
Creeaza un cont
Intra cu contul de Facebook
Reseteaza parola
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Inline
Inline