Despre noi

Salut, echipa noastra este formata din membri ce locuiesc in oraselul Nisporeni, Republica Moldova. Suntem niste tineri ambitiosi cu dorinta de a contribui cu ceva util si de a ajuta comunitatea din care facem parte. Obiectul nostru principal de activitate face parte din domeniul IT, in acest sens ne ocupam cu comercializarea tehnicii de calcul, deservirea tehnicii de calcul, servicii de birotica, instalarea retelelor informatice, instalare supraveghere video, creare site-uri si multe alte servicii ce tin de domeniul IT. Pe www.nisporeni.info nu ne limitam doar la tehnica de calcul, insa venim cu o gama larga de produse disponibile pentru livrare in orice localitate a Republicii Moldova prin Posta Moldovei.

Marcile pe care noi le agream si le distribuim sunt dintre cele mai populare si folosite in intreaga lume, precum: Sven, Akai, Pioneer, Asus, Acer, Lenovo, Dell, Samsung, Philips si altelea.

Obiectivele dupa care ne ghidam in afaceri sunt: calitatea, seriozitatea, profesionalismul, preturile corecte.

Va asteptam cu drag sa va vindeti produsele pe nisporeni.info.

Fie ca sunteti persoana fizica sau sunteti proprietarul unui magazin online nou, sau detineti deja o afacere online, aveti nevoie de servicii de promovare online, pentru cresterea traficului si implicit a vanzarilor. Echipa noastra detine experienta si expertiza necesara pentru a va oferii cele mai bune servicii de promovare online pentru afacerea dvs.

X
- Enter Your Location -
- or -
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0