Creare site, plus realizare magazin online si blog.

3
Best value Creare site, plus realizare magazin online si blog.

Salut,
Avem o oferta pentru toti cei ce doresc crearea unui site web sau a unui magazin online pentru afacerea lor.

In cazul in care doriti sa colaboram pe termen lung, mai jos aveti careva informatii ce tin de acest proiect.

Pretul pentru creare site este de 200 euro, magazinul costa in jur de 300 euro, daca pretul va pare mic sau mare, la cererea dvs. putem ajusta pretul in functie de bugetul ce il puteti aloca site-ului dvs.

Dvs. nu platiti pana nu vedeti site-ul online si doar daca sunteti multumiti de el.

In acest pret se include gratuit suport, administrare si revizuire nelimitat a site-ului.
Mereu puteti apela pentru careva modificari sau ajustari. (Alti webmasteri percep taxe pentru asta, sau pur si simplu va trimit site-ul si atat.).
In procesul de creare a unui site se include panoul de administrare ce este foarte usor de utilizat.

Gazduire web se face pe server cu stocare pe SSD ceea ce face ca site-ul sa se incarce foarte rapid, fata de serverele cu stocare pe HDD. (De obicei alti webmasteri percep costuri aditionale pentru gazduire ceea ce constituie minimum 1 dolar pe luna.)
Site-ul va include gratuit certificat de securitate, SSL, e ceea ce securizeaza transferul datelor si navigarea vizitatorilor dintre browser/server.
Securizarea site-ului la cel mai inalt nivel posibil.
Casute de email personalizate: [email protected]

Integrare facebook messenger si/sau alt chat online direct pe site, astfel puteti discuta cu vizitatorii in timp ce ei va viziteaza site-ul.
Optimizare SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION) este procesul de organizare si optimizare a codului sursa si a textelor/imaginilor ce sunt oferite spre lizibilitate vizitatorilor din fiecare pagina a unui site dar in acest timp trebuie de luat in consideratie contactul lui cu vre-un oarecare motor de cautare precum este google, yandex, yahoo sau bing. De ce este important acest lucru? Daca unui motor de cautare ii va placea continutul paginii atunci il va oferi mai in fata la cautari si utilizatorilor ce vor face o cautare dupa anumite cuvinte cheie, cu toate ca nimeni nu poate garanta acest lucru deoarece nimeni nu cunoaste cu exactitate algoritmii de cautare ale unui motor de cautare, la general se stie ca doar google ofera rezultatele de cautare ce se bazeaza pe cel putin 200 de algoritmi, lucru care este divers de la an la an.

Creare si setare campanii PPC (Adwords si/sau Facebook Ads).
Design responsiv al site-ului: adaptarea pentru toatele dispozitivele, telefoane mobile, tablete, laptopuri, computere desktop.

Pentru ca tinem la clientii noi care isi lanseaza un website pe internet, adaugator gratuit la dorinta clientilor putem crea un blog si sa publicam articole relevante domeniului de activitate al firmei. Ceea ce vizeaza cresterea traficului pe site a vizitatorilor in mod natural/organic pe cautarile google. (Altii percep taxe adaugatoare pentru astfel de servicii.)

De seamenea se includ multe alte servicii gratuite deoarece iubim generozitatea.

Pe parcurs putem traduce site-ul si in alte limbi precum, rusa, engleza, italiana, franceza.
Este important de avut in vizor si potentiali cumparatori din strainate care desigur pot fi interesati de afacerea dvs.

Costurile aditionale ce va trebuie sa le suportati sunt pentru numele de domeniu: numesite.md, si pentru publicitatea pe facebook si/sau google adwords.

Inregistrarea unui nume de domeniu in zona .md costa 39 de dolari pe an.

Recomand ca din moment ce activitatea firmei dvs. este in Republica Moldova, avand un domeniu in zona .md este mai profesional si mai credibil pentru vizitatori dar si pentru motoarele de cautare daca tinta vizitatorilor este cea din Republica Moldova.

Domeniile in zonele .com, .net, .info, .biz, incep de la 9 dolari pe an.

Pretuile pentru publicitate sunt bazate pe bugetul ce il alocati dvs. pentru acest proiect.
Promovarea pe facebook si google adwords este in dependenta de tarile vizate.
De obicei preturile sunt bazate pe click-uri.
Insa, acest lucru necesita de analizat pe parcurs deoarece sunt mai multi factori ce trebuie luati in consideratie, precum ar fi cuvintele cheie si/sau concurenta altor firme de pe piata in domeniul dat.

In concluzie, in ceea ce priveste intretinerea site-ului, firma dvs. va trebui sa tina cont doar de achitarea anuala pentru numele de domeniu si alocarea unui buget pentru publicitatea pe facebook/google.

Daca sunteti de acord sa colaboram putem incepe procesul de lucru oricand.

Contacte:
Email: [email protected].
WhatsApp si Viber: +393342173924.
Skype: bigiolush
Telefon mobil: 061083077

10 Total Score
Creare site web

Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

X
- Enter Your Location -
- or -
Creeaza un cont
Intra cu contul de Facebook
Reseteaza parola
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Inline
Inline